Sistemes UMAR i UMAR PLUS

  Les estructures UMAR, estan creades amb perfils normalitzats d'alumini i peces d'unió especials que s'adapten a l'interior d'un vehicle i poden utilitzar-se dins d'un plató o lloc tancat. 
  Estructures UMAR
  Els perfils de les estructures UMAR, permeten conformar a mida, i dins de l'interior d'un Ford Tourneo Custom(*), un complet sistema de realització televisiu mòbil, que a més, en minuts es pot extreure i convertir-se en un complet sistema de realització d'estudi.
   
  Unes guies amb bloqueig i gran resistència, permeten adaptar els taulells a la mida de treball més adequada a cada tasca a realitzar.
   
  L'alçada de treball es regula mitjançant el desplaçament i fixació del taulell als canals que incorporen els perfils, d'aquesta forma, el treball de realització s'adapta perfectament a l'estudi o dins del vehicle.  
  UMAR BASIC
  Uns perfils d'alumini amb l'afegit de platines del mateix material, formen un lleuger però alhora molt sòlid taulell de control, adequat per a la realització en directe d'esdeveniments televisius.

  Aquest taulell, dissenyat a mida del Ford Tourneo Custom PHEV, pot ser emprat també de forma independent com a sistema de realització de plató. Les seves rodes li possibiliten el desplaçament fins al seu lloc de treball.
  Image
  UMAR PLUS

  Una segona estructura, 10 cm més llarga, permet el treball des de l'interior del vehicle i, com amb UMAR BASIC, pot ser emprada també com a taulell independent per a la realització a plató.

  Les seves rodes li possibiliten el desplaçament fins al seu lloc de treball, les seves guies reforçades amb bloqueig, permeten ajustar l'amplada i alçada de treball per adaptar-lo a les necessitats dels operaris.

  Ambdues estructures unides formen un complet taulell de control de realització, amb espai suficient per a tres persones i tot l'equipament necessari per a una emissió en directe.  

  Image

   

   

  Can Mates, 7 · 08172
  Sant Cugat del Vallès · Barcelona

  Tel. +34 936 748 114
  Mòbil  +34 619 747 585

  Segueix-nos

  Vols una demostració dels nostres sistemes?

  Registra't per a gaudir d'una prova gratuïta sense cap compromís. 
  © 2021 Original MMTV - Disseny realitzat per Jordi Andreu

  Please publish modules in offcanvas position.