Presonus Studiolive 16.0.2

  En un espai de menys de 0.2 metres quadrats, la compacta StudioLive 16.0.2 de 16 canals, ofereix 8 canals d'entrada de línia o micròfons, 4 canals estèreo i 4 busos aux, cadascun amb un fader de 60 mm de alta qualitat.
  Studiolive 16.0.2
  La compacta StudioLive 16.0.2 de 16 canals, ofereix 8 canals d'entrada de línia o micròfons, 4 canals estèreo i 4 busos aux, cadascun amb un fader de 60 mm d'alta qualitat.

  També porta uns generosos previs de micro amb E/S analògiques, 12 XMAX Classe A d'estat sòlid, una entrada Talkback amb previ de micro Classe A, un ampli processament de senyal amb controls físics, control MIDI, mesurament de precisió i una interfície de gravació multicanal incorporat.

  Com amb totes les taules de mescla StudioLive, la 16.0.2 ve amb tota una suite totalment integrada de programari de gravació, control i anàlisi de l'àudio. I és tan lleugera i compacta que es pot agafar fàcilment amb una mà i col·locar-sota el braç.
  So superior

  Connectes una mescladora StudioLive 16.0.2 USB i a l'instant escoltaràs detalls i una claredat que esperaries trobar només en una taula de mescles molt més cara.

  Les mescladores StudioLive funcionen fins a 48 kHz per una barreja i enregistrament amb una definició ultra alta. Els convertidors Burr-Brown d'alta qualitat en cada entrada i sortida ofereixen el millor de la seva classe amb 118 dB de rang dinàmic pel qual podrà captar tots aquests aguts i greus amb gran precisió i sense distorsió audible.

  Els previs de micròfon XMAX ofereixen un increïblement alt rang dinàmic, greus més profunds i aguts més suaus i un so general més ric.

  Image

   

   

  Can Mates, 7 · 08172
  Sant Cugat del Vallès · Barcelona

  Tel. +34 936 748 114
  Mòbil  +34 619 747 585

  Segueix-nos

  Vols una demostració dels nostres sistemes?

  Registra't per a gaudir d'una prova gratuïta sense cap compromís. 
  © 2021 Original MMTV - Disseny realitzat per Jordi Andreu

  Please publish modules in offcanvas position.