Servidors multimèdia i So

El sistema de realització es complementa amb un servidor multimèdia dedicat, amb funcions de control de so i monitoratge. 
Servidor multimèdia i so
Dins d'una caixa rack de 2U, s'ubica el servidor multimèdia amb funcions de monitoratge i control multipista de so.

El sistema integra 4 discs durs amb una capacitat de 32 TB de dades i un complet paquet de programes de reproducció i monitoratge de vídeo, gestió de continguts MAM.

A través d'una connexió USB i amb un complet software de control i enregistrament multipista de so de Presonus, controlem el processador de so Uphoria UMC 1820 de Behringuer™ amb 8 entrades de so que enviem directament a TriCaster™.
Rack case

El servidor multimèdia, el sistema de microfonia sense fils, les connexions NDI mitjançant un commutador POE i el mesclador de 8 entrades de micròfon/línia, estan ubicats dins del mateix rackcase SKB que integra el sistema TriCaster™ i ens permet en menys d'un minut, la connexió directa de tot el sistema de realització amb les càmeres i la sortida a emissió.

Tot aquest conjunt d'equips, ens garanteix una gran fiabilitat i major rapidesa en la posada en marxa del sistema de realització multicàmera i emissió en directe.

Image

Vols una demostració dels nostres sistemes?

Registra't per a gaudir d'una prova gratuïta sense cap compromís. 

 

 

Can Mates, 7 · 08172
Sant Cugat del Vallès · Barcelona

Tel. +34 936 748 114
Mòbil  +34 619 747 585

Segueix-nos