Càmeres UHD

Les nostres càmeres UHD, a més d'enregistrar a 4K, disposen de les sortides necessaries per a la realització i emissió en directe des de les mateixes càmeres.
GY-HM200 ESB
Les nostres càmeres JVC GY-HM200 ESB, ens permeten l'enregistrament a 4K de resolució en dues targes SD. També, disposen de sortides SDI i HDMI perfectes per a la realització en directe.

Gràcies a integrar un connector USB, es poden afegir periferics de connexió a LAN, a Wifi i a modems 3G/4G per a la transmissió en directe a FTP o a les xarxes socials.

Disposen també d'un generador gràfic que permet l'insecio de marcadors, chyrons, textes i altres indicadors,  modificables en temps real des de una tablet o telèfon mòbil.
Control de grafismes
Un cop està connectada la càmera a la xarxa, el senyal de vídeo pot incorporar els grafismes generats amb les plantilles configurables per l'usuari.

Aquest senyal es pot controlar amb una tauleta o un portàtil i realitzar els canvis necessaris en temps real. D'aquesta forma, amb una sola càmera i una tauleta de control o portàtil, podem enviar un complet vídeo amb grafismes inclosos en temps real a Internet i sense afegir equips addicionals.
Image

Vols una demostració dels nostres sistemes?

Registra't per a gaudir d'una prova gratuïta sense cap compromís. 

 

 

Can Mates, 7 · 08172
Sant Cugat del Vallès · Barcelona

Tel. +34 936 748 114
Mòbil  +34 619 747 585

Segueix-nos