UMAR CAMPER (en preparació)

Les dues estructures dins del vehicle suporten un pràctic i alhora cómode llit plegable de 125 x 195 cm.

Treballar i també descansar

Et dediques a la realització de documentals, a l'enregistrament o la realització i emissió audiovisual a diferents indrets de la geografia i no saps on descansar un cop acabada la feina?
Res més fàcil, amb UMAR CAMPER pots treballar i alhora gaudir d'un petit, però complet vehicle camperitzat que, a més de ser una completa unitat mòbil audiovisual, et  farà més còmodes les llargues estades de rodatge.

En sols 5 minuts, tens un llit a punt per a relaxar-te i descansar.
 
El sistema inclou un inversor de corrent a 220 V i 3000 W de potència, nevera de 30 l, cuina i compartiments perquè deixis el que vulguis.

Ampla cobertura

Amb UMAR CAMPER podrem afrontar qualsevol esdeveniment arreu la península.
La flexibilitat del nostre vehicle ens permetrà el desplaçament als llocs de realització sense haver de preocupar-nos per reservar l'allotjament.

Amb l'afegit de plaques solars i un potent sistema ecològic generador d'energia, podem treballar de forma ininterrompuda sense cap connexió a la xarxa elèctrica.

Sistema robust

La base d'UMAR CAMPER són dues estructures d'alumini de gran resistència.
  • La primera, ubicada dins del maleter, conté els equips audiovisuals de realització multi càmera, d'enregistrament ENG o fotografia. Aquesta estructura, disposa d'un taulell extensible amb guies amb bloqueig que permeten treballar des de la porta del darrere del vehicle.
  • La segona estructura, està situada a la tercera fila del vehicle, en lloc dels seients. A més de fer-se servir com a taula de despatx, control de direcció, control de drons o de realització des de dins del vehicle, serveis de base del llit plegable i per al magatzematge addicional.
Aquestes dues estructures es poden extreure del vehicle en pocs minuts, facilitant així els treballs a llocs de difícil o de nul accés al vehicle.

UMAR CAMPER és ideal per afrontar realitzacions i emissions en directe de: festivals, campionats, actes institucionals, campanyes polítiques, captació de notícies, esdeveniments esportius, etc.

Vols una demostració dels nostres sistemes?

Registra't per a gaudir d'una prova gratuïta sense cap compromís. 

 

 

Can Mates, 7 · 08172
Sant Cugat del Vallès · Barcelona

Tel. +34 936 748 114
Mòbil  +34 619 747 585

Segueix-nos