UMAR BASIC

Amb UMAR BASIC podem realitzar la captació, realització i emissió de notícies en directe per a informatius, rodes de premsa, campanyes polítiques, mitings, festivals, etc. 
Maletes de transport
El sistema de realització està integrat dins de dues maletes SKB 3i de grau militar i extrema duresa.

Aquestes maletes permeten, per una banda protegir els equips durant el transport i a més, treballar directament sense extreure'ls del seu interior, tan sols s'han d'obrir les tapes, connectar la mànega de control i monitoratge i començar a realitzar.

L'estructura de la unitat mòbil UMAR BASIC, permet el treball audiovisual en directe i en menys de cinc minuts.

Realització al portó del darrere

L'estructura de suport realitzada amb perfils normalitzats d'alumini, permet una gran varietat de configuracions.

El sistema disposa de guies corredisses que permeten, per una banda extreure còmodament l'equipament d'enregistrament, connectar les càmeres i els elements accessoris i, per altra, ajustar el pupitre de control i els monitors a la fi de treballar de la forma més còmoda.

Opcionalment, es pot afegir un tendal corredís fixat al portó del darrere, a la fi de protegir-nos de les inclemències del temps i un para-sol sobre els monitors que evita els reflexos en dies lluminosos.

Image
Perfils de subjecció
Els perfils es complementen amb uns ancoratges que fixen l'estructura al terra del vehicle sense alterar ni haver de modificar el seu interior.

Unes peces especials realitzades amb impressora 3D, permeten adaptar l'estructura als elements existents del vehicle, evitant així el deteriorament per contacte o fricció dels seients i del sistema d'aire condicionat del Ford Tourneo Custom PHEV.
 
El fet de ser una estructura modular realitzada totalment amb perfils normalitzats, ens permet modificar la posició de les guies corredisses. Podem afegir així i de forma molt senzilla, més elements per augmentar i millorar les prestacions del sistema de realització.
Image
Muntatge al vehicle
Un cop fixada l'estructura i gràcies a les seus resistents guies lliscants, podem obrir la maleta i extreure en segons els panells de control i monitor.

Un enginyós sistema d'amortidors de gas, permet la subjecció i ajust dels monitors a la posició desitjada. A més els pupitres de control es col·loquen a la seva posició de treball de forma automàtica, facilitant l'operació de posada en marxa del sistema.
Image
Realització a plató o estudi
Hi ha llocs on no es pot accedir amb el vehicle i això ens obliga a descarregar tot el material, carretejar-ho a mà o amb carrets de transport fins al lloc de treball i muntar-ho en taulells que, en cas de no tenir-los a lloc, haurem de portar dins del vehicle.
 
Res més lluny de la realitat. UMAR BASIC ens permet la realització dins de l'estudi o plató en tan sols uns minuts.
 
Gràcies a les rodes incorporades, podem fer el desplaçament de tot el material i tenir-ho a punt de treballar tan bon punt obrint les maletes.
Image

Vols una demostració dels nostres sistemes?

Registra't per a gaudir d'una prova gratuïta sense cap compromís. 

 

 

Can Mates, 7 · 08172
Sant Cugat del Vallès · Barcelona

Tel. +34 936 748 114
Mòbil  +34 619 747 585

Segueix-nos