En utilitzar aquest lloc web, esteu d’acord amb l’ús de cookies tal com es descriu a la nostra Política de privadesa.

Can Mates, 7 - St. Cugat del Vallès, Barcelona
Obert: Feiners de 10:30 a 20:00 Tancat: Dissabtes i festius

Espots televisius


Preparem, produïm i realitzem publireportatges o espots televisius en els formats més adients per a promocionar productes o empreses.

Conversió de sistemes


Convertim les antigues cintes de vídeo i cinema familiar a sistema digital, enmagatzenem les dades en suport DVD, USB o les enviem per wetransfer als clients.    

Escenaris Virtuals


Dissenyem els escenaris mitjançant programes en 3D, calculem les posicions de càmera i generem un fotograma en ultra HD de les posicions escollides.

Ponències i debats


Les necessitats de comunicació actuals exigeixen la realització audiovisual multi càmera i l'emissió en directe simultània a través de Internet.

Formació de realitzadors


Els cursos, de diferent nivell, son orientats i adequats a les necessitats finals dels alumnes, a l'actualitat ja els estem impartint a diferents productores i televisions.

Formació per a editorials


Abastim de produccions audiovisuals el món de la formació editorial amb un producte formatiu de gran nivell amb la millor relació qualitat preu del mercat

Presentacions


Partim d'un format que s'ajusta a l'estil del projecte a realitzar, cada client te un sistema de treball que determina el seu caràcter empresarial.

Realitzacions en directe


Adequat per a tots els sectors i activitats on es vulgui produir, realitzar i transmetre un missatge audiovisual en directe de forma fàcil, ràpida i a baix cost.

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades