En utilitzar aquest lloc web, esteu d’acord amb l’ús de cookies tal com es descriu a la nostra Política de privadesa.

Can Mates, 7 - St. Cugat del Vallès, Barcelona
Obert: Feiners de 10:30 a 20:00 Tancat: Dissabtes i festius

Escenaris Virtuals Destacat

Valora aquest element
(0 vots)

Dissenyem els escenaris mitjançant programes en 3D, calculem les posicions de càmera i generem un fotograma en ultra HD de les posicions escollides.

Mitjançant programes en 3D, dissenyem els escenaris amb les mides desitjades. Calculem les posicions de càmera i generem un fotograma en ultra HD de cadascuna de les posicions escollides.

Un altra opció es partir d'una imatge virtual ja generada o una fotografía amb una resolució alta que podem fer servir com a fons de croma.

Un cop generades les imatges, amb programes de retoc gràfic, afegim i ordenem en capes individuals els diferents elements de la composició per aconseguir l'efecte de profunditat desitjat, definim les posicions, les formes de les entrades de vídeo i afegim reflexos i ombres per augmentar el realisme.


Fet això, agrupem les capes amb carpetes d'angles de càmera a la fi de crear un set complet, els angles de càmera corresponen al nombre de càmeres que s'utilitzaran al plató amb fons de croma. 

Per a finalitzar, amb el programa Virtual Set Editor de Newtek™, seleccionem les fonts de vídeo per a cadascuna de les capes, determinem el nivell de transparència dels reflexos i definim l'aproximació i desplaçaments de les càmeres virtuals.
Aplicacions: L'ús d'escenografia virtual permet crear platós realistes que substitueixen el color verd o blau d'un fons de croma.

Els escenaris virtuals son ideals per a la creació de programes audiovisuals d'impacte, tot aprofitant el sistema de clau de croma i sense preocupar-nos per les dimensions del plató ni per la creació de costosos i complicats decorats.    

Inclou: Disseny i creació de l'escenari segons les mides i la disposició de les càmeres del plató real, proves de simulació dels moviments de càmera, render en format ultra HD de la posició de cada càmera, generació de la plantilla i escenari.

Llegir 567 vegades
Modificada per última vegada el Dijous, 03 Setembre 2020 10:03


Elements relacionats

Deixa un comentari

Assegureu-vos que introduïu tota la informació necessària indicada per un asterisc (*). El codi HTML no està permès.

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades