En utilitzar aquest lloc web, esteu d’acord amb l’ús de cookies tal com es descriu a la nostra Política de privadesa.

Can Mates, 7 - St. Cugat del Vallès, Barcelona
Obert: Feiners de 10:30 a 20:00 Tancat: Dissabtes i festius
Jordi

Jordi

Càmeres Ultra HD Destacat


L'enregistrament a 4K de resolució permet gaudir de imatges increïbles i enregistrar audiovisuals amb la més alta qualitat del mercat actual. 

Tricaster 460 Destacat


El sistema de realització Tricaster™, permet la realització multi càmera en directe i emissió web en temps real sense interrupcions. 

Espots televisius Destacat


Preparem, produïm i realitzem publireportatges o espots televisius en els formats més adients per a promocionar productes o empreses.

Conversió de sistemes Destacat


Convertim les antigues cintes de vídeo i cinema familiar a sistema digital, enmagatzenem les dades en suport DVD, USB o les enviem per wetransfer als clients.    

Escenaris Virtuals Destacat


Dissenyem els escenaris mitjançant programes en 3D, calculem les posicions de càmera i generem un fotograma en ultra HD de les posicions escollides.

Ponències i debats Destacat


Les necessitats de comunicació actuals exigeixen la realització audiovisual multi càmera i l'emissió en directe simultània a través de Internet.

Formació per a editorials Destacat


Abastim de produccions audiovisuals el món de la formació editorial amb un producte formatiu de gran nivell amb la millor relació qualitat preu del mercat

Realitzacions en directe Destacat


Adequat per a tots els sectors i activitats on es vulgui produir, realitzar i transmetre un missatge audiovisual en directe de forma fàcil, ràpida i a baix cost.

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades